• Laadukkaat pelitarvikkeet Sipoosta!
 • 010-3410900
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Pelaajilta Pelaajille!
 • Laadukkaat pelitarvikkeet Sipoosta!
 • 010-3410900
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Pelaajilta Pelaajille!

DELTACO GAMING DH410 langattomat pelikuulokkeet arvostelu

Game Monkey myymälän ja verkkokaupan valikoimiin otettiin Deltacolta houkuttelevat pelikuulokkeet edulliseen hintaluokkaan. Se, että nämä olivat langattomat houkuttelevat testiryhmää entisestään. Meillä kuitenkin ollaan hieman fanaattisia kuulokkeiden suhteen.

Ensi alkuun pääspeksit tuotteesta itsestään, jotka koimme tärkeiksi:

 • Edullinen hinta
 • 17 tunnin toistoaika (Valmistajan lupaama)
 • 50mm elementit
 • Yhteensopivuus PC - PS4 sekä yllättävästi myös PS5

Ei muuta kuin kuulokkeet kiinni koneeseen ja testaamaan.

Itse käyttöönotto tapahtuu täysin plug & play - Eli USB lähetin/vastaanotin kiinni koneeseen ja äänivalikosta (Windows oikea alakulma) valitaan kuulokkeet äänilähteeksi (testikoneessa useampi laite kiinni) ja se on sitä myöten selvä.

Ei muuta kuin äänitestit käyntiin.

Musiikin kuuntelussa DH410 headset tekee sen mitä pitääkin hintaluokassaan. Ääni toistuu suhteellisen puhtaasti ilman häiriöitä ja basso on hintaluokassaan mukavan pehmeä ja napakka. Kun puhutaan alle 100 EUR langattomista kuulokkeista, niin oletuksena keski- ja ylätajuudet eivät toistu niin puhtaasti kuin studiokuulokkeissa, mutta tämä oli odotettua. Kaikki soittimet kuuluvat kuitenkin selkeästi ja kokonaisuus on yllättävänkin puhdas.

Nostamme äänenvoimakkuuden maksimiin ja yllätys on suuri: Basso ei särise vaan kuulokkeiden voimakkuus pysyy tasolla, joka ei rätisytä elementtejä. Kuvailemme äänentoistoa musiikissa tumman pehmeäksi ja pehmellä, mutta napakalla bassolla. Basso tuntuu kyllä, kun laitetaan sitä jumputusmusiikkia.

Pelissä vasen ja oikea tila-äänien toisto toimii kuten pitääkin ja äänet selkeästi muuttuvat hahmoa liikuteltaessa.

Mikrofonitestissä puheääni toistetaan selkeästi ja suhteellisen tummalla äänentasolla, joka on ominaista tässä hintaluokassa. Se ei ole huono asia missään nimessä ja annamme plussaa mikrofonin vaahtomuovisuojalle, joka estää pahimmat pop-äänet ja puhaltelut, joita ei kuulunut testien aikana.

Lataus tapahtuu Mirco-USB johdolla, joka tulee mukana pakkauksessa. Ja virran loppuessa kesken, voit jatkaa käyttöä myös 3.5mm johdolla.

Säätimet löytyvät moderniin tapaan itse kuulokkeista ja ne ovat helposti käytettävissä. Äänenvoimakkuus ja mikrofonin MUTE sekä ON/OFF nappi joka sammuttaa n. 5 sekunnin painalluksen jälkeen kuulokkeet.

Mikrofoni on malli irroitettava ja sitä voi vääntää haluamaansa asentoon ja se jopa testikappaleessa pysyi paikallaan. Mikrofoni pysyy napakasti kuulokkeissa ja irroittaessa tuleekin hieman tukevammalla otteella irroittaa se kuulokkeista, joten ota juuresta kiinni. Se nimittäin oikeasti pysyy paikallaan.

Korvapehmusteet ovat keinoahkaa ja korvakupit ovat isohkot, jolloin isokin korva mahtuu sisään. Testissä käytimme silmälaseja ja kuulokkeet eivät painaneet silmälaseja häiritsevästi missään vaiheessa.

Testin loppyhteenvetona voimme todeta, että hintaluokassaan nämä langattomat pelikuulokkeet ovat erittäin hyvä ostos. Mikäli himoitset selkeästi puhtaampaa äänentoistoa (keski- ja ylätaajuudet) niin verrokkina ollut Steelseries Arctis 1 on valintasi. Mutta hintakin on toki arvokkaampi. Omassa hintaluokassaan DH410 on ehdottomasti meidän suosikkimme ominaisuuksiltaan. Valmistaja jopa lupaa viiden vuoden takuuta tuotteelle (akku 6kk).