• Toimitukset alk. 3,90€
  • 100% Kotimainen
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Pelaajilta Pelaajille!
  • Toimitukset alk. 3,90€
  • 100% Kotimainen
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Pelaajilta Pelaajille!

Voimassa 26.7.2020 alkaen.

Joskus oikean päätöksen teko voi olla aikaavievää. Tällöin Game Monkey 30 päivän palautusoikeus on juuri oikea valinta, rauhoittaakseen sinun mieltäsi. Voit testata tuotetta kotonasi ja päättää onko se sinulle sopiva.

Tuotteen palauttamiselle 30 päivän aikana emme tarvitse mitään erityistä syytä. Luonnollisesti jos sellaisen haluat kertoa, niin otamme palautteen mielellämme vastaan.

Käytä, tutustu ja jos tarve tulee – Palauta ehjänä ja muuttumattomana pakkauksien kanssa. Tarkemmat ohjeet alla. Tuotteen voi palauttaa suoraan Game Monkey myymälään.

Palautettavan tuotteen tulee olla muuttumaton sekä alkuperäisessä ehjässä myyntipakkauksessa, mukaanlukien tuotteen muoviset suojat ja pakkausmateriaalit ym. Palautettava summa arvioidaan, kun laite on palautettu sekä tarkastettu sen toimivuus. Jos tuote ei ole alkuperäisessä myyntipakkauksessa, emme valitettavasti voi palautusta ottaa vastaan.

Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, noudatetaan Game Monkey yleisiä 14-päivän palautusoikeuden ehtoja.

Palautusoikeus ei koske Game Monkey Customs tietokoneita, pelejä tai tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan asiakkaalle tai selvästi asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi (esim. Game Monkey Customs tietokoneet), eikä hygieniatuotteita kuten esim. nappikuulokkeet, sähköiset hammasharjat, parranajokoneet, vaatteet ja tekstiilit ym. COVID19 aikana emme myönnä palautusoikeutta avatuille peliohjain-, näppäimistö- tai hiiripakkauksille. Palautusoikeus ei koske myöskään ladattavia digitaalisia tiedostoja, joiden katsotaan otetun käyttöön lataushetkellä tai asennuksen jälkeen. Palautusoikeus ei koske erikseen asiakkaalle asiakkaan toiveiden mukaisesti tilattuja myymälän varsinaisen valikoiman ulkopuolisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske käyttöönotettuja sähköpotkulautoja.

Palautusoikeus luonnollisesti ei päde missään muodossa palveluissa. Palautusoikeus ei koske yritykselle tehtyjä ostoksia. Palautusoikeus voidaan evätä, mikäli sitä väärinkäytetään. Game Monkey Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Palautusoikeus ei koske tietokonekomponentteja.